Job Position

Mjeshtër i ndërtimit të thatë

Benefitet e pozitës:

 • Punë stabile gjatë tërë vitit.
 • Pagë konkurrenciale me kontratë pune.
 • Ambient me ekipë profesionale.
 • Mundësi për kontratë afatgjate.

Parakushtet:

 • Eksperiencë
 • Vullnet dhe motivim
 • Sy per detaje
 • Aftësi menaxheriale
 • Njohuri mbi produktet e ngjyrave

S.Imeri company është kompani profesionale inxhinierike me eksperiencë më shumë se 20 vjeçare, me klientelë të gjerë në Kosovë dhe rajon.

Nëse dëshironi të kontaktoheni nga kompania për këtë pozitë plotësojeni emrin dhe numrin e telefonit:  NA KONTAKTONI

  Ne jemi të lumtur t'ju flasim për projektin tuaj.

  +383 48 511 011

  08:00 am - 05:00 pm

  info@s-imeri.com

  contact@s-imeri.com