Mundësi punësimi në S.Imeri

Ne jemi gjithmonë në kërkim të njerëzve të talentuar dhe të përkushtuar.

Me përkushtim, besueshmëri dhe performancë, ju i keni të gjitha dyert e hapura tek S.Imeri, këtu mund të njoftoheni me të gjitha pozitat e hapura, mirëpresim aplikimet tuaja.

Pozitat e hapura

NA KONTAKTONI

Ne jemi të lumtur t'ju flasim për projektin tuaj.

+383 48 511 011

08:00 am - 05:00 pm

info@s-imeri.com

contact@s-imeri.com