Kush është S.Imeri GmbH ?

S.Imeri GmbH është një kompani familjare dhe përfaqëson
Vlerat familjare: përgjegjësia dhe gatishmëria për të shërbyer
janë vetëm disa prej tyre.

Ne rritemi nga pikat tona të forta dhe nga risitë në
Teknikat e punës.

Ne e ndërtuam kompaninë tonë në bazë të besimit dhe
ndërtuar sipas standardeve të larta.

Konsumatori është i pari

Ky parim përcakton strategjitë tona dhe
Veprimi.
Kuptimi i nevojave të klientit është
thelbi ynë, së bashku me entuziazmin
për estetikën dhe ekonominë.

Vemendje ne detaje

Asnjë detaj nuk kërkohet për një punë të suksesshme
i vogël për t’i kushtuar vëmendje.
Kjo është ajo që ne vazhdimisht ia ofrojmë të gjithëve
të punonjësve tanë

Përgjegjësia dhe kompetenca

Punonjësit e përkushtuar kanë tonat
Kompania e bërë atë që është.
Rritja jonë formohet nga besimi
dhe përgjegjësia.

Profesionalizëm

Përvoja jonë e pasur me të gjitha llojet e
Ndërtesat na japin një avantazh si ne
kemi zhvilluar teknikat tona,
për të marrë nivelin më të mirë të mundshëm të cilësisë
të arrish.

1999 - 2000

THEMELIMI I KOMPANIS S.IMERI

Kompania S.Imeri u themelua nga Z. Sahit Imeri në Kosovë për të qenë aktive në të gjitha vendet e Ballkanit.

Kompania shpejt u bë më e mira dhe më e madhja në fushën e saj.
Sepse Z. Imeri nga Evropa solli pasionin dhe profesionalizmin e tij për suvatimin dhe të tjera
punë ndërtimore me të.

2005 - 2007

ZHVILLIMI

Produkti i vizionit është një kompani mjaft profesionale me pothuajse 100 të punësuar,
inxhinierë dhe arkitektë që nuk kanë asnjë tolerancë ndaj gabimeve.

Me ekipet tona të specializuara, ne dominojmë tregun lokal dhe rritemi shumë
mjedis i fortë që janë klientët tanë.

Klientët tanë janë pasuria jonë më e vlefshme. Ne ndryshojmë nga çdo tjetër
kompania në aftësinë tonë për të kuptuar të gjitha projektet e klientëve tanë,
t’i përmirësojë ato për sa i përket kohës dhe cilësisë.

2006

GLOSI & ESCO

S.Imeri është zgjeruar nga dy kompani të reja në Ballkan.
GLOSI – distributor dhe tregtar me shumicë i produkteve të suvasë, bojrave dhe të tjera
produktet e rinovimit.

ESCO Solar Systems – Një zyrë inxhinierike për planifikimin, instalimin, funksionimin dhe
mirëmbajtja e sistemeve fotovoltaike.

2020

S.IMERI GmbH GJERMANI

Me besim të plotë në përvojën dhe profesionalizmin tonë, ne jemi duke zgjeruar aktivitetet tona
ne Gjermani.

I përgatitur plotësisht, me ekipe të jashtëzakonshme, S.Imeri GmbH hyn në tregun gjerman
të shkëlqejë

Diferencuar

Ne bëjmë gjithçka për të bërë vetëm emrin tonë
qëndron për performancë të shkëlqyeshme!

MIRËSEVINI

Nuk ka asnjë projekt që është shumë i vogël ose shumë i madh për ne për tu angazhuar plotësisht.
Ne e fillojmë çdo projekt me kompetencë dhe vëmendje në detaje.

Inxhinierët, arkitektët dhe menaxherët e faqeve tona janë në krahun tuaj për projektet tuaja

Ne ju ftojmë të na kontaktoni për të parë se si mund ta bëjmë atë për projektin tuaj
Mund të bëjë më mirë.

Path 82

SAHIT IMERI

NA KONTAKTONI

Ne jemi të lumtur t'ju flasim për projektin tuaj.

+383 48 511 011

08:00 am - 05:00 pm

info@s-imeri.com

contact@s-imeri.com