Job Position

Moler – Ndihmës

Pozicion i hapur per Moler

Benefitet e pozitës:

 • Punë stabile gjatë tërë vitit.
 • Pagë konkurrenciale me kontratë pune.
 • Ngritje profesionale.
 • Ambient me ekipë profesionale.
 • Mundësi për kontratë afatgjate.

Parakushtet:

 • Pozita nuk ka parakushte, mirepo kandidati duhet të jetë i përcaktuar për zhvillim të karrierës si një moler profesionist.

S.Imeri company është kompani profesionale inxhinierike me eksperiencë më shumë se 20 vjeçare, me klientelë të gjerë në Kosovë dhe rajon.

Nëse dëshironi të kontaktoheni nga kompania për këtë pozitë plotësojeni emrin dhe numrin e telefonit:  NA KONTAKTONI

  Ne jemi të lumtur t'ju flasim për projektin tuaj.

  +383 48 511 011

  08:00 am - 05:00 pm

  info@s-imeri.com

  contact@s-imeri.com