Sisteme të tavaneve të lëshuara
Sisteme të tavaneve të lëshuara Mënyrë efikase, estetike dhe mbulim perfekt i instalimeve të objektit tuaj.Plafonat e lëshuar, kanë një llojllojshmëri të madhe të zgjedhjes.
Fasada
Fasada Fasada plastike, fasada silikoni, fasada minerale, fasada dekoruese dhe modele te pafundme.
Fasada me izolime termike dhe tjera
Fasada me izolime termike dhe tjera Izolim termik, për rritje të efiqiencës dhe ruajtje të energjisë
Fasada me struktura të ndryshme dekorative
Fasada me struktura të ndryshme dekorative Fasada të periudhave të ndryshme historike dhe rendeve apo stileve te ndryshme arkitekturore.
Rrafshimi i siperfaqeve, gletimi i fasadës eksterier
Rrafshimi i siperfaqeve, gletimi i fasadës eksterier Rrafshimi i siperfaqeve, gletimi i fasadës eksterier
Punimet e suvatimit
Punimet e suvatimit Suvatimi apo llaqi, e cila është shtresa e parë pas ndërtimit të konstruksionit dhe mureve është shtresa e cila e cakton kualitetin e çdo shtrese mbi të, punimi i suvatës kualitative kërkon një delikatesë, dhe përkushtim ndaj detajeve. Teknikat e profesionalizmi ynë në bashkpunim me materialet më cilësore arrijnë cakun e suvatës perfekte.
Beton efekt
Beton efekt Model kontemporan
Stucco Veneziano
Stucco Veneziano Model italian i enterierit
Hidroizolim
Hidroizolim Hidroizolimi i lëngët Bau Dichtung krijon një shtresë elastike që e bën të pamundur përshkimin e ujit.
Dysheme epoksidi
Dysheme epoksidi Dysheme industriale me karakteristika të ndryshme siperfaqe me tekstura të ndryshme, dhe përdorime të pakufishme.
Rrafshimi i siperfaqeve (gletimi)
Rrafshimi i siperfaqeve (gletimi) “Të duket i rrafshët si xhami“, kjo është kërkesa e klientëve që ne kemi arritur ta realizojmë. Masa rrafshuese është pjesë e shërbimeve tona profesionale.
Fasada minerale
Fasada minerale Dy funksionet kryesore të kësaj fasade janë rezistenca dhe estetika apo dekori. Me një eksperiencë të jashtëzakonshme të stafit, realizojmë lloje të ndryshme të fasadave minerale.
Ngjyrosja
Ngjyrosja Ngjyrosja nga kompania jonë kryhet me teknologjinë e fundit dhe më të përsosur Airless spray. Me të gjitha llojet e ngjyrave.
Ndërtim i thatë
Ndërtim i thatë Me sistem knauf të konstruksionit mund të realizohen edhe format më të ndërlikuara, profesionalizmi ynë me këto sisteme tashmë mbush 15 vite.
Marmor Schpateltechnik
Marmor Schpateltechnik Mënyrë unike e emitimit të granitit dhe teksturës së tij. Të vetmit të certifikuar nga prodhuesi JAEGER për teknikat e veçanta të ktij punimi.
Travertino Romano
Travertino Romano Arti italian për dekorim.