Birra Peja
Birra Peja
Projektimi i Birra Peja ka filluar ne vitin 1968 dhe startimi i fabrikës së Birra Peja daton në Maj të vitit 1971. Birra Peja ka qenë fillimisht nën menagjimin e regjimit jugosllav, ndërsa një pjesë e punëtorëve kanë qenë edhe Shqipëtar.Me perfundimin e luftës në Kosovë fabrika e birrës Peja ka dalur në privatizim dhe në vitin 2006 është privatizuar dhe ka kaluar ne pronësi Sllovene. Në atë kohë kanë filluar të bëhen investime të ndryshme rreth maqinerive dhe rritjes së kapacitetit të prodhimit.Birra Peja në vitin 2014 ka ndryshuar pronësi si dhe shumicen e menxhamentit te larte te saj.  Në po ate vit kanë filluar investimet më të mëdha që ndonjëherë fabrika e Birra Peja i ka pasur. Kjo ka ndodhur duke investuar në maqineri, në kapitalin njerëzor si dhe kualitetin e Birra Peja.Sot Birra Peja është birra me e shitur në Kosovë dhe posedon kualitetin më të lartë ndaj birrave tjera që gjenden në tregun e Kosovës, e gjitha kjo falë investimeve të bëra nga pronësia e re.
 

Objekti

Pozita gjeografike e Kosovës dhe kushtet klimatike specifike, ujërat kristal të pastërta, që nga koha e ilirëve, i'a kanë dhuruar një margaritar qytetit te Pejës të quajtur Birra PEJA. Kompleksi i fabrikës përfshin sipërfaqën prej 24 ha, me tërë infrastrukturën e saj. Në kuadër të kompleksit të fabrikës së birrës janë edhe fabrika e maltit, fabrika e alkoolit të rafinuar 
Intertex Kosova
Intertex Kosova Revitalizimi i një pjesë të ish fabrikës së tekstilit Emin Duraku në fabriken Intertex, kompanija
M&Sillosi Food Industry 2015
M&Sillosi Food Industry 2015 M&Sillosi është një ndër fabrikat me kapacitetin më të madh të prodhimit në Europë.
Birra Peja
Birra Peja Kompleksi me i madh i prodhimit të pijeve
Terminali Doganor
Terminali Doganor Renovimi i terminalit doganor, ish fabrikës së amortizatorëve.
Residencial
Residencial S-Imeri Company punon me përkushtimin më të madh në objektet residenciale, ne ofrojmë të gjitha
President
President Hotel President, është një nga projektet më magnificiente të kompanisë sonë. I punuar me stilin e