...

Die Website in deutscher Sprache befindet sich im Aufbau und wird in Kürze fertig sein.
 
 
 
E themeluar në vitin 2000 nga pronari i saj Sahit IMERI, një njeri me vizionin që të sillte shërbime inovative në vendin e tij, tashmë fryti i atij vizioni është kompania S-Imeri, me besimin e klientëve tanë ne jemi rritur ndër vite, me tendencën që të rritemi vazhdimisht, ne thurrim ide të reja që të jemi sa më inovativë dhe të ofrojmë funksionalitet të plotë të shërbimeve tona.
Ne vazhdimisht freskojmë teknikat tona përmes trajnimeve ndërkombëtare të stafit tonë. 
 
Shërbimet tona shtrihen në një fushë mjaft të veçant të ndërtimit e cila ka të bëjë me: eneterier dhe eksterier, termoizolime, hidroizolime, punime me pllaka gjipsi, fasadime, renovime të mbrendshme dhe të jashtme e shumë të tjera, fasada klasike të rendeve dhe periudhave të ndryshme arkitekturore.
Ne mundohemi ti ndëgjojmë detajisht kërkesat e klientëve dhe punojmë me shumë përkushtim për realizimin e tyre, ky është vetëm një ndër aspektet që e bën kompaninë tonë unike.
 
Qëndrimi ynë i palëvizshëm në maje të tregut të kësaj industrie na ka bërë të njofim shumë mirë materialet, përzgjedhjen e tyre e bëjmë me shumë kujdes, duke marrur parasysh kualitetin, fortësinë, jetëgjatësinë etj., dhe duke kërkuar maksimumin nga secila.
 
Ne kemi me qindra klient të cilët janë ndarë tepër të kënaqur me ne dhe vazhdojnë bashkpunimin, ne kemi me qindra referenca që do të ju lënë pa mend.
Tek ne çdo klientë është i veçantë pavarësisht nga sasia e shërbimit që ai kërkon përkushtimi ynë është gjithmonë maksimal.
Prandaj juve ju mbetet vetëm të kontaktoni me ne, për më shumë.