Referenzen

Holiday Resort

Innenputz | WDVS / Vollwärmschutz | Trockenbau | Malerei

Ky vendpushim përmban hotelin, vendin e dasmës, sallat e konferencave dhe shumë më tepër.
Kompania S.Imeri u porosit me izolimin e fasadës së jashtme, pllaka të thata, suva të brendshme dhe lyerjen.

NA KONTAKTONI

Ne jemi të lumtur t'ju flasim për projektin tuaj.

+383 48 511 011

08:00 am - 05:00 pm

info@s-imeri.com

contact@s-imeri.com