Arkitekt

Përshkrim i përgjithshëm i pozicionit të punës:

 • Arkitekti do të angazhohet në projektimin dizajnimin dhe implementimin e projekteve të ndërtimit. Përgatitjen e dokumenteve teknike organizimin e fuqisë punetore per realizim te projektit dhe menaxhimin e aseteve te duhura per projekt.
 • Gjithashtu duhet të mbajë komunikim me klientin, sqarimin e kërkesave të klientit, kuptimin e tyre dhe aplikimin ne terren.
 • Mbajtja evidencave të ndryshme teknike dhe financiare.
 • Kandidatit duhet të ketë aftësi përshtatshmërie me kolegët në kompani.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Porosi materiali
 • Kalkulime te kostos dhe te materialit.
 • Menaxhim me ekipe punuese
 • Organizim dhe sinkronizim.
 • Projektim.
 • Dizajn enterier, eksterier.
 • Renderim.
 • Pergatitje dokumentacionit teknik per aplikime per leje.
 • Menaxhim me ekipe punuese
 • Organizim dhe sinkronizim.

Për të aplikuar ju lutem mbushni aplikacionin e mëposhtëm:

  Ketu mund te ngarkoni CV-ne ose portofolion tuaj.


  Inxhinier i ndërtimtarisë

  Përshkrim i përgjithshëm i pozicionit të punës:

  • Inxhinieri do të angazhohet në implementimin e projekteve të ndërtimit. Përgatitjen e dokumenteve teknike organizimin e fuqisë punetore per realizim te projektit dhe menaxhimin e aseteve te duhura per projekt.
  • Inxhinieri do te kryej matje te vazhdueshme ne teren dhe do ti beje raportet e pozicioneve te perfunduara.
  • Gjithashtu duhet të mbajë komunikim me klientin, sqarimin e kërkesave të klientit, kuptimin e tyre dhe aplikimin ne terren.
  • Mbajtja evidencave të ndryshme teknike dhe financiare.
  • Kandidatit duhet të ketë aftësi përshtatshmërie me kolegët në kompani.

  Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Porosi materiali
  • Kalkulime te kostos dhe te materialit.
  • Menaxhim me ekipe punuese
  • Organizim dhe sinkronizim.
  • Pergatitje dokumentacionit teknik per aplikime per leje.
  • Menaxhim me ekipe punuese
  • Organizim dhe sinkronizim.
  • Detyra tjera relevante që mund të përcaktohen nga drejtori i kompanisë.

  Për të aplikuar ju lutem mbushni aplikacionin e mëposhtëm:

   Ketu mund te ngarkoni CV-ne tuaj:


   Mjeshtër i ndërtimit të thatë

   Benefitet e pozitës:

   • Punë stabile gjatë tërë vitit.
   • Pagë konkurrenciale me kontratë pune.
   • Ambient me ekipë profesionale.
   • Mundësi për kontratë afatgjate.

   Parakushtet:

   • Eksperiencë
   • Vullnet dhe motivim
   • Sy per detaje
   • Aftësi menaxheriale
   • Njohuri mbi produktet e ngjyrave

   S.Imeri company është kompani profesionale inxhinierike me eksperiencë më shumë se 20 vjeçare, me klientelë të gjerë në Kosovë dhe rajon.

   Nëse dëshironi të kontaktoheni nga kompania për këtë pozitë plotësojeni emrin dhe numrin e telefonit:    Moler – Ndihmës

    Pozicion i hapur per Moler

    Benefitet e pozitës:

    • Punë stabile gjatë tërë vitit.
    • Pagë konkurrenciale me kontratë pune.
    • Ngritje profesionale.
    • Ambient me ekipë profesionale.
    • Mundësi për kontratë afatgjate.

    Parakushtet:

    • Pozita nuk ka parakushte, mirepo kandidati duhet të jetë i përcaktuar për zhvillim të karrierës si një moler profesionist.

    S.Imeri company është kompani profesionale inxhinierike me eksperiencë më shumë se 20 vjeçare, me klientelë të gjerë në Kosovë dhe rajon.

    Nëse dëshironi të kontaktoheni nga kompania për këtë pozitë plotësojeni emrin dhe numrin e telefonit:     Moler – Mjeshtër

     Pozicion i hapur per Moler

     Benefitet e pozitës:

     • Punë stabile gjatë tërë vitit.
     • Pagë konkurrenciale me kontratë pune.
     • Ambient me ekipë profesionale.
     • Mundësi për kontratë afatgjate.

     Parakushtet:

     • Eksperiencë
     • Vullnet dhe motivim
     • Sy per detaje
     • Aftësi menaxheriale
     • Njohuri mbi produktet e ngjyrave

     S.Imeri company është kompani profesionale inxhinierike me eksperiencë më shumë se 20 vjeçare, me klientelë të gjerë në Kosovë dhe rajon.

     Nëse dëshironi të kontaktoheni nga kompania për këtë pozitë plotësojeni emrin dhe numrin e telefonit:      NA KONTAKTONI

      Ne jemi të lumtur t'ju flasim për projektin tuaj.

      +383 48 511 011

      08:00 am - 05:00 pm

      info@s-imeri.com

      contact@s-imeri.com