S.Imeri GmbH njofton hapjen e një zyre të re në Reilingen në qershor 2021

Në mënyrë që të jemi në gjendje t’u ofrojmë klientëve tanë shërbim më të mirë dhe më të shpejtë, S.Imeri po përgatit zyrat e reja në Reilingen pranë Hockenheim.

Projekti përfshin rinovimin dhe rikonstruksionin e një ndërtese të vjetër e cila, pasi të përfundojë, do të shërbejë gjithashtu si një shembull i planifikimit me cilësi të lartë dhe shërbimeve të ndërtimit të S.Imeri.

Në foto mund të shihni vizualizimin e pjesës së jashtme të ndërtesës së zyrës.

NA KONTAKTONI

Ne jemi të lumtur t'ju flasim për projektin tuaj.

+383 48 511 011

08:00 am - 05:00 pm

info@s-imeri.com

contact@s-imeri.com