Punimet e suvatimit
Punimet e suvatimit
Suvatimi apo llaqi, e cila është shtresa e parë pas ndërtimit të konstruksionit dhe mureve është shtresa e cila e cakton kualitetin e çdo shtrese mbi të, punimi i suvatës kualitative kërkon një delikatesë, dhe përkushtim ndaj detajeve. Teknikat e profesionalizmi ynë në bashkpunim me materialet më cilësore arrijnë cakun e suvatës perfekte.
Sisteme të tavaneve të lëshuara
Sisteme të tavaneve të lëshuara Mënyrë efikase, estetike dhe mbulim perfekt i instalimeve të objektit tuaj.Plafonat e lëshuar, kanë një llojllojshmëri të madhe të zgjedhjes.
Fasada
Fasada Fasada plastike, fasada silikoni, fasada minerale, fasada dekoruese dhe modele te pafundme.
Fasada me izolime termike dhe tjera
Fasada me izolime termike dhe tjera Izolim termik, për rritje të efiqiencës dhe ruajtje të energjisë