Fasada me struktura të ndryshme dekorative
Fasada me struktura të ndryshme dekorative
Ringjallja apo rikthimi i dekorimeve klasike të rendeve apo periudhave të ndryshme arkitekturore, janë shumë atraktive për objektin tuaj të biznesit dhe shumë tërheqëse për objektet rezidenciale, referencat tona rreth profesionalizmit tonë në këtë fushë flasin vetë.
Sisteme të tavaneve të lëshuara
Sisteme të tavaneve të lëshuara Mënyrë efikase, estetike dhe mbulim perfekt i instalimeve të objektit tuaj.Plafonat e lëshuar, kanë një llojllojshmëri të madhe të zgjedhjes.
Fasada
Fasada Fasada plastike, fasada silikoni, fasada minerale, fasada dekoruese dhe modele te pafundme.
Fasada me izolime termike dhe tjera
Fasada me izolime termike dhe tjera Izolim termik, për rritje të efiqiencës dhe ruajtje të energjisë