Terminali Doganor
Terminali Doganor
Punimet tona në terminalin doganor në Prishtinë e kanë shndrruar këtë objekt nga një ish fabrikë jashtë funksionit në terminalin doganor më të frekuentuar në Kosovë.
 
Punimet janë kryer mbrenda afatit me koordinim të plotë me stafin e doaganës.
Punimet tona kanë përfshirë, ndërtim të thatë ndarje të zyreve, termoizolim dhe fasadim të eksteriorit etj.
 
Intertex Kosova
Intertex Kosova Revitalizimi i një pjesë të ish fabrikës së tekstilit Emin Duraku në fabriken Intertex, kompanija
M&Sillosi Food Industry 2015
M&Sillosi Food Industry 2015 M&Sillosi është një ndër fabrikat me kapacitetin më të madh të prodhimit në Europë.
Birra Peja
Birra Peja Kompleksi me i madh i prodhimit të pijeve
Terminali Doganor
Terminali Doganor Renovimi i terminalit doganor, ish fabrikës së amortizatorëve.
Residencial
Residencial S-Imeri Company punon me përkushtimin më të madh në objektet residenciale, ne ofrojmë të gjitha
President
President Hotel President, është një nga projektet më magnificiente të kompanisë sonë. I punuar me stilin e