President
President
Hotel President, është një nga projektet më magnificiente të kompanisë sonë.
I punuar me stilin e renesancës së avancuar romake të rendit të korinthit, dhe i zbukuruar me statuja të heronjëve ilir ky objekt tashmë është shndrruar në ikonën e qytetit të Gjakovës. 
 
Përveq estetikës, ky objekt ka një izolim termik që i ka mundësuar kursim të energjisë deri në 50 %. 
Intertex Kosova
Intertex Kosova Revitalizimi i një pjesë të ish fabrikës së tekstilit Emin Duraku në fabriken Intertex, kompanija
M&Sillosi Food Industry 2015
M&Sillosi Food Industry 2015 M&Sillosi është një ndër fabrikat me kapacitetin më të madh të prodhimit në Europë.
Birra Peja
Birra Peja Kompleksi me i madh i prodhimit të pijeve
Terminali Doganor
Terminali Doganor Renovimi i terminalit doganor, ish fabrikës së amortizatorëve.
Residencial
Residencial S-Imeri Company punon me përkushtimin më të madh në objektet residenciale, ne ofrojmë të gjitha
President
President Hotel President, është një nga projektet më magnificiente të kompanisë sonë. I punuar me stilin e