Birra Peja M&Sillosi Food Industry Residence 2017 Comodita Home Devolli Group President Palace Residence Arrijme majat Holiday Resort Salla Holiday Resort Fabrika e qumeshtit
Birra Peja
M&Sillosi Food Industry
Residence 2017
Comodita Home
Devolli Group
President Palace
Residence
Arrijme majat
Holiday Resort Salla
Holiday Resort
Fabrika e qumështit Vita
Intertex Kosova
Intertex Kosova Revitalizimi i një pjesë të ish fabrikës së tekstilit Emin Duraku në fabriken Intertex, kompanija
M&Sillosi Food Industry 2015
M&Sillosi Food Industry 2015 M&Sillosi është një ndër fabrikat me kapacitetin më të madh të prodhimit në Europë.
Birra Peja
Birra Peja Kompleksi me i madh i prodhimit të pijeve
Kush është S-Imeri Company? Kompania S.Imeri eshte kompani lidere qe ofron sherbime te ndertimit ne fushen e renovimeve, energjise efiqiente, punimeve të enterierit dhe eksterierit. E themeluar ne vitin 2000 si biznes i vogël në Kosovë, në zemër të Ballkanit, S.Imeri ka zhvilluar njohuri dhe ekspertize me te cilat ka fituar tregun me te madhe ne Kosovë. Gama e shërbimeve tona është e përcaktuar mirë dhe për secilën punë kemi ekspertizë dhe përgjegjësi të standardeve të nivelit global.
Sisteme të tavaneve të lëshuara
Sisteme të tavaneve të lëshuara Mënyrë efikase, estetike dhe mbulim perfekt i instalimeve të objektit tuaj.Plafonat e lëshuar, kanë një llojllojshmëri të madhe të zgjedhjes.
Fasada
Fasada Fasada plastike, fasada silikoni, fasada minerale, fasada dekoruese dhe modele te pafundme.
Fasada me izolime termike dhe tjera
Fasada me izolime termike dhe tjera Izolim termik, për rritje të efiqiencës dhe ruajtje të energjisë