Eksperti juaj për planifikimin dhe ndërtimin e projektit tuaj.

0
Projekte të përfunduara
0 k
Metrat katrorë trajtohen çdo vit me shërbimet tona nga ekipet tona të jashtëzakonshme
0
Punëtor

NJOFTIME

Ekspertiza jonë

S.Imeri pasqyron pasionin tonë në industrinë e ndërtimit, prandaj kemi besimin e mijëra klientëve.

ÇFARË BËJMË NE?

Të gjitha shërbimet dhe puna jonë kryhet nga arkitektët dhe
Inxhinierë të drejtuar dhe ekzekutuar nga mjeshtra me përvojë.

Ne ofrojmë shërbimet tona në të gjitha segmentet: jetesa,
Komerciale dhe industriale.

Çfarë thonë klientët tanë

Kjo është Kompania më e mira me të cilën kemi punuar së bashku
John Doe
Architect
Kjo është Kompania më e mira me të cilën kemi punuar së bashku
John Doe
Designer
Kjo është Kompania më e mira me të cilën kemi punuar së bashku
John Doe
Designer

Ne jemi krenar për

Shërbimet tona në 
Infrastrukturë e cila është pjesë e rritjes së partnerëve tanë.
Ne i konsiderojmë klientët tanë si pasurinë tonë më të vlefshme dhe kjo është e jona
e vetmja mënyrë.

NA KONTAKTONI

Ne jemi të lumtur t'ju flasim për projektin tuaj.

+383 48 511 011

08:00 am - 05:00 pm

info@s-imeri.com

contact@s-imeri.com